25 Haziran 2009

Satranç Zirve'de*



İş Bankası Satranç 1. Ligi son etabı, 16 Kulübün katılımıyla Uludağ'da devam ediyor.

Türkiye Satranç Federasyonu'nun organize ettiği, İş Bankası Satranç 1. Liginin son ayağı, Bursa Uludağ'da 16 kulübün mücadelesiyle başladı. 2 Temmuza kadar sürecek olan mücadelede, dünya çapında satranç şampiyonları da kulüplerin kadrolarında yer alıyor.

Tophane 5. Sırada

350 kulüp arasından, 5 yıl önce 1. Lige yükselme başarısı gösteren Tophane Meslek Lisesi spor kulübü, son maçlarında favori ekipler karşısında elde ettiği başarılar ile yerini sağlamlaştırdı. Ekibimiz ligde elde ettiği 9 puan ile son tur maçlarına 5. sırada girdi.

Keyif aldık

Türkiye 1. Liginde yer almaktan gurur duyduklarını ifade eden Tophane Meslek Lisesi Spor kulübü Satranç Takım sorumlusu Mustafa Bayır, Mersin'de düşünülen organizasyonu, Bursa'ya kazandırmaktan da ayrı bir keyif aldıklarını ifade ederek, satranç severleri maçlara bekliyoruz dedi.

Özyiğit'e teşekkür

Tophane Meslek Lisesi'ni bu Zirve mücadelesinde, ÜÇGE Depo Raf Sistemleri'nin sponsor olduğuna dikkat çeken Mustafa Bayır, "Sosyal sorumluluk anlayışına güzel bir örnek" diyerek, takımlarına yapılan destekten çok mutlu olduklarını vurguladı. Bayır, Okul Müdürleri Rahmi Özyiğit'e destekleri nedeniyle teşekkür etti.


Türkiye İş Bankası Satranç Ligi Resmi sitesi

*Olay Gazetesinin 25.06.2009 Tarihli haberi